Minőségbiztosítás

Gépképességi vizsgálatok a lemezmegmunkálásban

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyártásban használt gépekkel hatékonyan, magas minőséget biztosítva tudjuk a megrendelői igényeket teljesíteni.
Az AMADA és a TRUMPF a világ két vezető lemezmegmunkáló gépeit szállító cégei, melyekkel a gyártást végezzük.
A folyamatos stabil működés feltétele az időszakos karbantartások és a gépképességi vizsgálatok elvégzése.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket, hogy gépeink jelenleg (2024) is megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak:

Mindig elkötelezettek leszünk az ügyfeleink elégedettsége és a kiváló minőség iránt.

FMEA alkalmazása a lemezmegmunkálásban

Különböző kritériumok alapján kockázatelemzést végzünk (1 legkisebb – 10 legnagyobb).

Minden megrendelésnél RPA szoftverünk elvégzi a kockázat elemzést és értékeli a termékeket.

Párhuzamosan elkészítettük a dolgozói képzettségi mátrixot és a dolgozók tudásszintnek megfelelő értékelést készítettünk.

A termék kockázata és a dolgozó képzettsége alapján a rendszer felügyeli a gyártást és szükség esetén növeli az ellenőrzések számát, fókuszálva a lehetséges kockázatra.

Az alábbi példát szeretnénk bemutatni:

Kapunk egy rendelést, amit már gyártottunk korábban, de az elmúlt 3 hónapban nem volt rá rendelés és a darabszám eléri a 200-at. Továbbá 1 évvel ezelőtt volt reklamáció éles élek miatt. A rendszer szerint a csiszolás folyamatánál a kockázat 8, a többi folyamatnál 6. Ahol a dolgozó értékelése csak 6, ott csak egy megfelelő értékeléssel rendelkező kolléga, vagy minőségellenőr jóváhagyásával tudja a gyártás első megfelelő darabját jóvá hagyni és a gyártást folytatni.

A szoftver folyamatosan végzi a vizsgálatot, így tudjuk a alacsony darabszámú rendeléseknél is a rendszert működtetni.

Fejlesztéseink célja az, hogy cégünk folyamatosan megfeleljen ügyfelei elvárásainak, megrendeléseknek csúcs-technológia alkalmazásával tegyen eleget.

ISO 9001:2015

A Prospera Europe Kft. a technológiai fejlesztések mellett nagy figyelmet fordított arra is, hogy megfeleljen a piaci elvárások közé tartozó ISO 9001:2015 minőségbiztosítási szabványoknak.

hu_HU