szolgáltatásaink

Prospera Europe Kft. – A minőségi lemezmegmunkálás!

Cégünk büszke arra, hogy innovatív szemléletének köszönhetően tudja követni a világpiaci trendeket és ezzel minőségi szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ISO 9001 és VDA szabványainak megfelelően alakítsuk ki folyamatainkat, ezzel garantálva az állandó minőséget.

Szolgáltatásaink:

Lézervágás

Csiszolás

Élhajlítás

Forgácsolás

Kötőelem Sajtolás

Csaphegesztés

Szemcseszórás

Felületkezelés

A Gyártás folyamata

Engedje meg, hogy bemutassuk cégünknél működő folyamatokat, ezzel erősítve meg cégünkbe vetett bizalmát.

Ajánlat kérés

Nagyon örülünk, hogy leendő ügyfeleink weboldalunkon található információk alapján megtisztelnek ajánlat kérésükkel

Ajánlat kérését 2 módon tudja eljuttatni cégünkhöz:

1,  Emailben az info@prosperaeu.hu email címre.

2,  Weboldalunkon közvetlenül az ajánlatkérés menüpontban

Az ajánlatának elkészítéséhez beméretezett *.pdf, *.dxf, *.dwg kiterjesztésű dokumentációt kérünk. Fontos, hogy a dokumentáció vagy ajánlatkérése tartalmazzon minden szükséges információt, méretet. Amennyiben a termék műszaki/minőségi paramétereivel kapcsolatos kérdésünk lenne, úgy ajánlat adás előtt egyeztetünk Önnel.

Cégünk nagyon fontosnak tartja a gyorsaságot és rugalmasságot, így lehetőség szerint 2 munkanapon belül megválaszoljuk ajánlat kérését!

Ajánlat adás

Cégünk mottója: Határidőben, Minőséget, Versenyképes áron – ennek megfelelően állítjuk össze ajánlatunkat, mely remélhetőleg megfelel az ügyfél elképzeléseinek is.

Saját fejlesztésű termelésirányítási rendszerünkön keresztül készítjük el Önnek ajánlatunkat.

Kollégáink évtizedes tapasztalata alapján egy olyan adatbázist építettünk fel, melyből gyorsan meg tudjuk állapítani a szükséges technológiai időket és a termék gyártásához szükséges technológiai sorrendet is. Ezt követően rögzítjük az alkatrész összes paraméterét, az ügyfél egyedi igényeit, melyből a program automatikusan meghatározza a vállalási árat, melyet kollégáink ellenőriznek

Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, így képes kezelni a legkülönfélébb megrendelői igényeket is.

Megrendelés

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, úgy megrendelését emailben tudja jelezni.

Megrendelését ügyfélszolgálati kollégánk minden esetben visszaigazolja, melyben meghatározzuk a termék szállításának pontos idejét és a megrendelés értékét.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vállalt határidőket pontosan betartsuk, így minden esetben körültekintően járunk el.

Gyártás előkészítés, programozás

Tekintettel arra, hogy az árajánlat adással minden információ a termékről bekerült termelési irányítási rendszerünkbe, megrendelés esetén az összes adat azonnal rendelkezésre áll, kezdődhet a termék gyártás előkészítése.

Az alkatrészhez tartozik egy gyártáskísérő munkalap, ami  minden fontos információt tartalmaz, melyekre a gépkezelő kollégáknak a minőségi munkához szükségük van. A rajzokról vonalkóddal ellátott gyártási programok készülnek, a vonalkód olvasóval beolvasva azonnal előhívhatóak a szerveren tárolt NC programok.

Panoráma kép alapanyag raktárunkról:

Cégünk  jelentős alapanyag készletet tart raktáron, szinte az összes anyagfajtából, széles mérettartományban. Amennyiben mégsem lenne elegendő alapanyag raktáron, úgy a termelésirányítási rendszer javaslatot tesz annak megrendelésre, melyet kollégáink ellenőriznek.

Stabil beszállítói kapcsolatokkal rendelkezünk, így 1-2 napon belül be tudjuk szerezni a megmunkáláshoz szükséges alap és segédanyagokat.

Gyártás

 

A gyártási folyamatok a termelésirányítási rendszerben történt ütemezés alapján készülnek. A gyártáskísérő munkalap tartalmazza a műveleti sorrendet, a gyártandó mennyiséget, az egyedi gyártási utasításokat, illetve minden a munkavégzéshez szükséges releváns információt. Mindez biztosítja, hogy minden egyes alkatrész az előírásoknak megfelelően készüljön el.

Minden munkaállomásnál egy számítógépes terminál áll rendelkezésre, melyen a kollégáink online rögzítik a termékhez tartozó bejegyzéseket. Ennek köszönhetően bármikor képesek vagyunk megmondani, az adott pillanatban milyen megmunkálási folyamatot végeznek a terméken, hány darab készült el, ütemszerűen halad-e a gyártás.

A minőségbiztosítási folyamat részeként, minőségi eljárásokat határoztunk meg a gépkezelők és minőségellenőrök számára. A sorozatnagyságnak megfelelően mérik a méreteket és jegyzőkönyvben rögzítik a mért értékeket.

Csomagolás, Szállítás

Az elkészült termékeken egy utolsó mennyiségi és minőségi ellenőrzést végzünk el,  mielőtt Önhöz kerülnének.

Alapelvek:

–  Stabil legyen, hogy akár külföldre, gyűjtő szállítással is sérülésmentesen kiérjen a megrendelt termék.
–  Minél kisebb helyet foglaljon a szállítmány.
–  Anyagtakarékosság
–  Vevői egyedi igények figyelembevétele
–  Termékek azonosítása, vonalkód, QR kód alkalmazása

Az alkatrészek szállítását részben saját teherautóval, részben szállítmányozó partnereinken keresztül juttatjuk el Megrendelőnkhöz.

Alapelvek:

–  Fuvar teljes lebonyolítása
–  Belföldre és külföldre
–  Gyűjtő és direkt szállítás
–  Raklapos és dobozos küldemények
–  Vámkezelés

Tudásbázis A-tól Z-ig

ISO 9001 és VDA 6. szabványok szerinti folyamatok bemutatása a Prospera Europe Kft.-nél

Tisztelt Látogató!

Bizonyára Ön is tapasztalja, hogy a piaci elvárások szinte napról-napra növekednek és csak azok a cégek tudnak hosszú távon a piacon maradni, akik képesek alkalmazkodni és teljesíteni a vevői igényeket.

Hisszük, a 21. század vállalkozásai nem lehetnek sikeresek a Lean alkalmazása nélkül!

Cégünk büszke arra, hogy innovatív szemléletének köszönhetően tudja követni a világpiaci trendeket és ezzel minőségi szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ISO 9001 és VDA szabványainak megfelelően alakítsuk ki folyamatainkat, ezzel garantálva az állandó minőséget.

Toyota Gyártási Rendszere: A követendő példa!

Engedje meg, hogy bemutassuk cégünknél működő folyamatokat, ezzel erősítve meg cégünkbe vetett bizalmát.

Az egyes folyamatokra kattintva olvashatja el azok részletes leírását!

Lézervágás

Csiszolás

Élhajlítás

Forgácsolás

Kötőelem Sajtolás

Csaphegesztés

Szemcseszórás

Felületkezelés

hu_HU