Komplex fejlesztések

2015.09.24

KAIZEN, avagy fejlesztések kis lépésekben, folyamatosan egész évben!

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatom, hogy a vevői elégedettség fokozása érdekében számos fejlesztést megvalósítása mellett döntöttünk.

Az elmúlt félévben jelentősen megnövekedett a gyártáshoz felhasznált alapanyag felhasználásunk, így egy új állványrendszer beszerzése mellett döntöttünk. A JUNGHEINRICH Kft. 2015. szeptember 24-én  leszállította és telepítette az új rendszert. Fejlesztésünknek köszönhetően mintegy 50%-kal növekedett raktározási kapacitásunk!

Megrendelőink növekvő igényeinek kiszolgálása céljából megvásároltunk egy rendkívül gyors TRUMPF 7036 típusú élhajlító gépet, mellyel rövidebb határidő és kimagasló minőség mellett tudjuk megbízásainkat teljesíteni

Határidőben, minőséget, versenyképes áron, folyamatosan bővülő gépparkkal!

Cégünk maximálisan figyelembe veszi ügyfelei elképzeléseit és még extrém igényeket, helyzeteket is képes rugalmasan kezelni.

Hisszük, hogy a 21. század cégei nem lehetnek sikeresek a LEAN alkalmazása nélkül, éppen ezért folyamatosan fejlesztjük rendszerünket, folyamatainkat.

Az emberi agy számos korláttal rendelkezik, ennek kiküszöbölése érdekében megvásároltuk Japán első számú termelésütemező rendszerét, az ASPROVA által fejlesztett és forgalmazott szoftvert.

Toyota Gyártási Rendszere, avagy a LEAN szemlélet mellett kifejlesztett program biztosítani tudja, hogy a megnövekedett gyártási volumen mellett is meg tudjuk tartani rugalmasságunkat, hatékonyságunkat és pontosan be tudjuk tartani a vállat szállítási határidőket.

Bízunk benne, hogy sikerült megnyernünk a bizalmát és megkeres minket ajánlatkérésével.

Tisztelettel:           Takács Gábor

0 hozzászólás

hu_HU